Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Voorman technische dienst

Werkgever:VDL Castings Weert
Plaats:Weert

Zie jij het als een uitdaging om storingen te beperkingen of zelfs helemaal te voorkomen? Solliciteer dan direct op de functie van Voorman technische dienst bij VDL Castings Weert!

Voorman technische dienst

Functieomschrijving:

Als Voorman technische dienst ben jij, samen met jouw collega's, verantwoordelijk voor reparaties, onderhoud, revisie en modificatie van de productie-installaties, productieapparatuur en overige technische voorzieningen op mechanisch, hydraulisch en pneumatisch gebied. Diverse werkzaamheden hebben raakvlakken met elektrotechniek; affiniteit met elektro is dan ook zeker een pré. Doel van jouw inzet is de storingen tot een minimum te beperken en, waar mogelijk, te voorkomen.

Binnen deze functie is naast het aansturen van en leiding geven aan de eigen monteurs, een gedegen technisch inzicht in onze processen en installaties een belangrijk aspect. Indien noodzakelijk spring je zelf bij in de operatie.

Je werkt dagelijks mee aan storingen en/of preventief onderhoud binnen onze fabriek op momenten dat het gevraagd wordt door de situatie of dat het mogelijk is. Je werkt direct onder het Hoofd technische dienst en zult ook nauw samenwerken met de werkvoorbereiding binnen de technische dienst.

Wij vragen:

  • Afgeronde Mbo Werktuigbouwkunde opleiding, aangevuld met relevante (leidinggevende) ervaring.
  • Kennis van hydrauliek en pneumatiek.
  • Je bent bereid aanvullende cursussen te volgen.
  • Je bent proactief en pakt graag door.
  • Je hebt een flexibele instelling, zowel qua werkzaamheden als qua werktijden.
  • Je hebt een goed ontwikkeld analytisch vermogen.
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wij bieden:

Een veelzijdige en uitdagende functie binnen een dynamische, innovatieve en solide werkomgeving. Er heerst een informele werksfeer met korte communicatielijnen.

Contactinformatie:

Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie voor deze vacature!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijfsinformatie:

Wil jij graag werken in de wereld van vloeibare vormgeving'? Onze producten, die in een indrukwekkend proces van ijzergieten vorm krijgen, vind je terug als onderdeel van uiteenlopende eindproducten in bijvoorbeeld de transportindustrie en de agrarische sector. Denk hierbij aan gietstukken voor vrachtwagens, grondverzetmachines, compressoren, landbouwmachines, treinen en windturbines. In opdracht van onze klanten produceren we bij VDL Castings Weert met ongeveer 110 enthousiaste collega's diverse soorten differentieelhuizen, steunen, assen, tandwielkasten, drukvaten, onderdelen voor remsystemen, turbohuizen en hydrauliekblokken. Ons bedrijf groeit; onze medewerkers groeien mee. Daarom zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega's op het gebied van productie, onderhoud en engineering! VDL Castings biedt de mogelijkheid om te werken in een technisch uitdagende, snel veranderende omgeving waarin ruimte is voor eigen inbreng en waar volop doorgroeimogelijkheden zijn. Ben je flexibel, hou je van aanpakken en voel jij je thuis in een informele no-nonsense organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!