Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent Juridisch

Werkgever:Gilde Opleidingen
Plaats:Weert

Wij zijn op zoek naar een Docent Juridisch!

Wat ga je doen als docent Juridisch?

Je helpt studenten met het beheersen en verbeteren van hun kennis op het gebied van juridische zaken, wet en regelgeving, waaronder bestuursrecht, strafrecht, personen- en familierecht. Je staat voor de klas en houdt je bezig met het voorbereiden en verzorgen van lessen op mbo-niveau 4. Je begeleidt studenten binnen de school en in stage, voert je eigen administratie (aanwezigheid, cijfers) en woont overleggen bij. Samen met een team van collega’s ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het onderwijs.

Je komt te werken bij Gilde Retail & Business Academy op de locatie Drakesteyn 5 in Weert.

Voor meer informatie over deze vakschool en de opleidingen, kijk je op Gilde Retail & Business Academy

www.gilderetailbusinessacademy.nl

Jouw talent en ambitie

Je bent een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamplayer met kennis van wet & regelgeving en beroepservaring in het juridische werkveld. Je bent in het bezit een relevante, afgeronde hbo bachelor opleiding met bij voorkeur een tweedegraads onderwijsbevoegdheid of een pedagogisch didactische aantekening.

En verder heb je:

  • bij voorkeur ervaring met trajectbegeleiding, BPV-begeleiding, integrale opdrachten/projecten;
  • vaardigheid in het bewust reageren op gedrag van studenten en hierover kunnen rapporteren;
  • theoretische en vakinhoudelijke kennis en ervaring;
  • vaardigheid in het motiveren van studenten;
  • vaardigheid in het toepassen van diverse didactische methoden en technieken;
  • met het (middelbaar beroeps) onderwijs sterke affiniteit en kennis van de ontwikkelingen in het onderwijs;
  • kennis van en gevoel voor het signaleren van ontwikkelingen en veranderingen in jouw vakgebied.

Wij zijn Gilde Opleidingen

Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl

Ons aanbod

Het betreft een functie voor 0,2 à 0,4 fte. Wij bieden je, in eerste instantie, een contract voor de duur van 1 jaar. De startdatum is in overleg, bij voorkeur 1 september. Het salaris is ingedeeld in schaal LB cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Nel van Loon, teammanager Economie, via of via

pm.vloon@rocgilde.nl

Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, mail dan naar

solliciteren@rocgilde.nl
Reageer!

Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 13 augustus 2019 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

Datum gesprekken

De gesprekken vinden plaats op 21 augustus 2019.