Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Parttime Verkoop medewerker H&M

Werkgever:ASA Student
Plaats:Weert
Beknopte omschrijving
De functie verkoopmedewerker is één van de belangrijkste banen binnen H&M waar alles draait om gastvrijheid en klantenservice. Wat kan je verwachten tijdens je werkdag? Een werkdag bij de H&M Weert begint altijd met een opstart samen met andere verk

Beschrijving


De functie verkoopmedewerker is één van de belangrijkste banen binnen H&M waar alles draait om gastvrijheid en klantenservice. Wat kan je verwachten tijdens je werkdag?


Een werkdag bij de H&M Weert begint altijd met een opstart samen met andere verkoopmedewerkers en de store manager. De store manager praat je bij over de lopende acties en planning van de werkdag.


De werkdag als verkoopmedewerker gaat nu echt beginnen. Vooraan bij de uitverkoop hebben twee meiden een hele stapel T-shirts op tafel door elkaar gegooid. Jij zorgt ervoor dat de tafel er weer geordend en toonbaar uit komt te zien voor de volgende klanten. Máár jij bent een echte multitasker. Tijdens het vouwen en ordenen zie jij ook dat een moeder en zoon al langere tijd aan het zoeken zijn naar een bepaalde maat jeans. Je besluit ze te vragen of je kan helpen met het zoeken naar de juiste maat. De moeder slaakt een zucht van verlichting en een paar minuten later lopen ze tevreden de winkel uit met de nieuwe jeans. Jij bent trots. Je hebt laten zien dat je klanten kan inspireren en begeleiden, terwijl je de winkel netjes houdt.


Je gaat verder met je ronde om te checken of alles er netjes bij hangt en zorgt dat de kleedkamers opgeruimd zijn. Ondertussen vraag je je collega verkoopmedewerker om dat leuke stelletje achter in de hoek te helpen, want jij hebt alles in de gaten. De H&M Weert is groot, dus teamwork is belangrijk!

Functie-eisen


  • Jij straalt het plezier van fashion uit. Jouw enthousiasme breng je over op klanten.

  • Jij bent een echte multitasker. Ordenen én klantgericht werken zijn echt jouw ding!

  • Jij bent geïnteresseerd in kleding en campagnes van de H&M.

  • Jij bent een teamplayer. Samen met je collega's maak jij er elke dag een topdag van.

Wat wij bieden

Een fantastische (bij)baan in één van de belangrijkste banen binnen de H&M: verkoopmedewerker bij H&M Weert. Het is een geweldige manier om je carrière in de winkel te beginnen.


Toeslagen maandag t/m zaterdag 00.00 tot 07.00 of 22.00 tot 24.00 -- 50%

Zondag en feestdagen -- 50%

Salaris:17 jaar - €3,93 -18 jaar €4,97 -19 jaar € 5,96 -20 jaar €7,95 -21 jaar en ouder €9,94

Solliciteren? Klik hier