Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Psychiater

Werkgever:Zorgverlening PGZ
Plaats:Nederweert

Psychiater Zorgverlening PGZ

Werkveld: Geestelijke gezondheidszorg / Gehandicaptenzorg Soort vacature: Niveau 7-8: Psychiater Dienstverband: Bepaalde tijd (tijdelijk dienstverband) Uren in de week:  In onderling overleg

Mogen wij bij u op bezoek komen voor een goed gesprek en een heerlijk; KOPJE KOFFIE/THEE?

Wij zijn Zorgverlening PGZ en zijn vanwege onze wens om het behandelteam te versterken, per direct, op zoek naar een:

PSYCHIATER KIND EN JEUGD (met grote affiniteit voor cliënten met Autisme of aan autisme gerelateerde stoornissen)

 

Functieomschrijving

Wij voeren dit gesprek bij voorkeur in de omgeving waar u zich het meest op uw gemak voelt. Dat doen wij niet zomaar, dat doen wij omdat wij onze begeleiding en behandelprogramma’s ook zoveel als mogelijk vormgeven binnen de leefwereld van onze cliënten. Wij investeren veel uren in gezinnen en op scholen of andere plaatsen in de leefomgeving van de cliënt. Dit om de omgeving actief te betrekken bij de begeleiding en behandeling en wij het resultaat van onze interventies hiermee optimaliseren.

 

Wij vragen

Tijdens ons bezoek vertellen wij graag over onze organisatie en horen wij graag wat uw wensen zijn. Exacte aantal uren en vorm van dienstbetrekking zijn in overleg te bepalen. Wel vinden wij 8 uur per week een minimum om aan de (groeiende) vraag van onze cliënten te kunnen voldoen. En als we voor cliënten maximaal flexibel zijn, willen wij dat ook zijn voor onze toekomstige collega PSYCHIATER (regio Noord- en Midden Limburg/ Oost Brabant).

Dienstverband

In onderling overleg.

Werktijden

In onderling overleg.

Salaris

In onderling overleg.

Nieuwsgierig geworden naar Zorgverlening PGZ en wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

Stuur een e-mail naar sollicitaties@pgz.nu of bel 06-30594751 (Mariëlle Peters-Willems, directeur zorg). Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak voor een gesprek.

Ter voorbereiding op onze ontmoeting kunt u alvast een kijkje nemen op onze website WWW.PGZ.NU om een indruk te krijgen van onze diensten en ons werkgebied.

Solliciteren

Organisatie: Zorgverlening PGZ E-mail: solliciteren@pgz.nu   Vacaturenummer: 201812281 Contactpersoon: naam Charlotte Brouwers Contactpersoon functie: Marielle Peters - Willems Plaatsingsdatum: 28/12/2018 Sluitingsdatum: 31/05/2019