Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Sales Medewerker Accountteam

Werkgever:Unique
Plaats:Weert
Beknopte omschrijving
Wij zoeken een enthousiaste en flexibele collega!  Wij werken bij een dynamisch en gezond bedrijf en zijn op zoek naar een collega met eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Spreek je ook nog een aardig woordje Frans en E

Beschrijving


Wij zoeken een enthousiaste en flexibele collega!  Wij werken bij een dynamisch en gezond bedrijf en zijn op zoek naar een collega met eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Spreek je ook nog een aardig woordje Frans en Engels dan verwelkomen wij jou graag in ons team!

Jij bloeit op als je een internationale klant aan de lijn krijgt en wordt enthousiast als je alles mag regelen vanaf een nieuwe order tot levering. Hierbij bewaak je de klantspecificaties en schakelt regelmatig met zowel de accountmanager in de buitendienst als de interne organisatie.Jij zorgt er voor dat alles super geregeld is.Of een klant heeft een klacht die je adequaat gaat oppakken (jij ziet dit als een kadootje)! Je vindt het leuk om in een actieve rol te werken waarbij je dagelijks alle ballen in de lucht houdt.Heb je altijd in een buitendienst functie gewerkt maar vindt je het juist leuk om weer naar "binnen" te gaan dan is dit zeker ook een leuke uitdaging voor jou.

Functie-eisen


Al jouw kwaliteiten komen aan bod zoals initiatief, gevraagd en ongevraagd advies geven aan (key) accounts maar darnaast vindt je het ook leuk om nieuwe klanten binnen te halen.

Je hebt minimaal een MBO+ of HBO opleidingsniveau en al de nodige jaren ervaring in een sales- of accountfunctie of gewerkt als consultant, reisbureaumanager maar zoek je iets meer in je functie!Jij hebt oog voor detail en vindt het belangrijk om een duurzame relatie op te bouwen met de klant.

Jij bent fulltime inzetbaar.

 

Wat wij bieden

Wij bieden veel extra's zoals bovengemiddeld verlofdagen, health checks, flexibele werktijden, open opleidingsmogelijkheden, kwartaalborrels en leuke bedrijfsfeestjes. Verder kun je kiezen voor extra ADVdagen.Bij deze functie met perspectief op een vaste aanstelling past een passende beloning van ca. €2.148 tot €2.831 bruto per maand.Kortom een leuke werkomgeving bij het groenste bedrijf van Nederland!