Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verzorgende IG

Werkgever:Tempo-Team
Plaats:Weert

Wij zijn op zoek naar een Verzorgende (IG) die flexibel inzetbaar is. Wil jij zelf bepalen hoeveel uur je per week werkt? Ben jij wellicht op zoek naar wat extra uren werk naast je huidige baan? Staat de cliënt voor jou op nummer 1? Dan is dit de vacature voor jou!

De functie
Als Verzorgende (IG) help je cliënten die een zorgbehoefte hebben. Je werkzaamheden variëren van wassen en aankleden, het toedienen van medicijnen of het verzorgen van wonden tot het geestelijk begeleiden van mensen. Kortom: een baan met veel afwisseling. Er wordt verwacht dat je zowel in teamverband als zelfstandig goed kan werken.

Wat vragen wij van jou:
- Je bent bekend met ziektebeelden in de ouderenzorg;
- Ervaring met psychogeriatrische cliënten is een pré;
- Een afgeronde opleiding tot niveau 3 Verzorgende (IG);
- Je bent op zoek naar gevariëerd en afwisselend werk en beschikt over een grote mate van flexibiliteit, zelfstandigheid, en durf om naar eigen inzicht goed te kunnen handelen.

Wat biedt Tempo-Team jou?
Afwisselend werk in regio Weert-Roermond op de uren en dagen die jou het beste uitkomen. Wij hebben mogelijkheden tot 32-36 uur per week. Jij geeft jouw beschikbaarheid op via het plansysteem en wij plannen je in waar mogelijk. Je werkt bij ons op flexbasis. Veel van onze flexwerkers stromen door naar een vaste baan bij de opdrachtgevers waar zij werken. Salaris, ORT en reiskostenvergoeding zijn conform de CAO VVT.

Herken je je in bovenstaand profiel? Neem dan contact met ons op!

Volg ons op Facebook én blijf op de hoogte van onze vacatures:
https://www.facebook.com/tempoteammedisch/
Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Vaardigheden

Scholing:MBO

Uren per week:32

Contract:tijdelijk