Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verpleegkundige Asielzoekers parttime

Werkgever:Start People
Plaats:Budel
Beknopte omschrijving
Wij bieden jou een part time baan in de regio Eindhoven/Tilburg die er toe doet en daar ben je jezelf iedere werkdag weer van bewust. Met elkaar zorgen we er voor dat de asielzoekers altijd toegang hebben tot goede huisartsenzorg. Een uitdagende baan

Beschrijving


Wij bieden jou een part time baan in de regio Eindhoven/Tilburg die er toe doet en daar ben je jezelf iedere werkdag weer van bewust. Met elkaar zorgen we er voor dat de asielzoekers altijd toegang hebben tot goede huisartsenzorg. Een uitdagende baan met veel eigen verantwoordelijkheid in een bijzondere werkomgeving waar geen enkele dag hetzelfde is. Werk om trots op te zijn!

De Praktijkverpleegkundige is verantwoordelijk voor het verrichten van geprotocolleerde en binnen het kader van de Wet BIG medisch/verpleegkundige zorg, zoals onderzoek, diagnose en behandeling van asielzoekers, zelfstandig dan wel voorafgaand aan een consultatie bij de huisarts of in het kader van begeleiding van patiënten met medische aandoeningen.


De Praktijkverpleegkundige (PVK) is verantwoordelijk voor het verrichten van geprotocolleerde en binnen het kader van de Wet BIG medisch/verpleegkundige zorg, zoals onderzoek, diagnose en behandeling van asielzoekers, zelfstandig dan wel voorafgaand aan een consultatie bij de huisarts of in het kader van begeleiding van patiënten met medische aandoeningen.

Functie-eisen


Jij bent::

?

  • een gediplomeerd verpleegkundige met affiniteit met de zorg aan asielzoekers;
? * een col
  • ega met minimaal 2 jaar ervaring met werken in een huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum;
? * iemand
  • et een patiëntgerichte en dienstverlenende instelling;
? * een har
  • e werker en een collegiale teamspeler;
? * iemand
  • ie goed zelfstandig kan werken en verantwoordelijkheid draagt;
? * een ver
  • leegkundige die communicatief sterk is;
? * een per
  • oon die goed om kan gaan met taalbarrières;
? * iemand
  • ie rust weet te bewaren en adequaat handelt wanneer zich stressvolle situaties voordoen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een parttime baan in de regio Eindhoven die er toe doet en daar ben je jezelf iedere werkdag weer van bewust. Met elkaar zorgen we er voor dat de asielzoekers altijd toegang hebben tot goede huisartsenzorg. Een uitdagende baan met veel eigen verantwoordelijkheid in een bijzondere werkomgeving waar geen enkele dag hetzelfde is. Werk om trots op te zijn.De CAO Gezondheidscentra is van toepassing. In eerste instantie krijg je een contract voor bepaalde tijd. Wij investeren in jouw ontwikkeling en daarom hebben wij de intentie na het contract voor bepaalde tijd een langdurige samenwerking met elkaar aan te gaan.