Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Veel mogelijkheden als Productiemedewerker

Werkgever:Start People
Plaats:Weert
Beknopte omschrijving
Als productiemedewerker ben je werkzaam in een productieomgeving en houd je je bezig met de totstandkoming of bewerking van producten. Daarnaast kun je ook in worden gezet voor bijvoorbeeld inpakwerkzaamheden. Wij hebben in verschillende regio's m

Beschrijving


Als productiemedewerker ben je werkzaam in een productieomgeving en houd je je bezig met de totstandkoming of bewerking van producten. Daarnaast kun je ook in worden gezet voor bijvoorbeeld inpakwerkzaamheden. Wij hebben in verschillende regio's meerdere mogelijkheden om als productiemedewerker aan de slag te gaan.

Functie-eisen


Jij bent een gemotiveerde teamplayer die nauwkeurig werkt en graag de handen uit de mouwen steekt. Daarnaast is het erg belangrijk dat je fulltime beschikbaar bent en bereid bent om in ploegen te werken. In de meeste regio's zijn we op zoek naar mensen voor 3 ploegen. In omgeving Weert zijn er ook mogelijkheden voor 2 of 5 ploegen of dagdiensten. Het is een pré wanneer je al ervaring hebt met productiewerk en eventueel beschikt over een hef- / reachtruck certificaat.

Wat wij bieden

Naast een leuke baan is salaris natuurlijk ook niet onbelangrijk! Aangezien er meerdere mogelijkheden zijn bij verschillende werkgevers is het niet mogelijk om een exact salaris te noemen. Echter is het uiteraard bij allemaal zo dat er nog een ploegentoeslag bovenop komt wanneer je in ploegen werkt. Daarnaast krijg je reiskostenvergoeding, vakantiegeld en verlofdagen. Bij goed functioneren gaat het om vast werk.


Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij jou in de regio? Neem dan contact op met jbouwman@startpeople.nl en dan spreken wij elkaar hopelijk snel!