Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Veel mogelijkheden als Magazijnmedewerker

Werkgever:Start People
Plaats:Weert
Beknopte omschrijving
Als magazijnmedewerker vervul je een logistieke functie binnen een bedrijf op het gebied van ontvangst, opslag, voorbereiding en distributie van goederen. Binnen het proces ben je vaak de laatste schakel in het productieproces en werk je op een pl

Beschrijving


Als magazijnmedewerker vervul je een logistieke functie binnen een bedrijf op het gebied van ontvangst, opslag, voorbereiding en distributie van goederen. Binnen het proces ben je vaak de laatste schakel in het productieproces en werk je op een plek die de laatste schakel is voor het vervoer van de producten naar de klant.

Voor gedreven magazijnmedewerkers hebben wij verschillende mogelijkheden in de regio zuid, denk hierbij bijvoorbeeld omgevingen van Weert, Venlo en Roermond.

Functie-eisen


Je bent gemotiveerd en lichamelijk fit. Daarnaast is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent, omdat je veel zulke communiceren met de collega's en andere mensen uit de branche.

Verder vinden wij de volgende punten erg belangrijk:


  • Je bent fulltime beschikbaar;

  • Je bent bereid om eventueel in ploegen of flexploegen te werken;

  • Je kunt je goed uitdrukken het in Nederlands (in sommige regio's is alleen Engels ook voldoende);

  • Je wil graag in een team werken;

  • Je hebt recente relevante werkervaring;

  • Het hebben van een geldig hef- / reachtruck certificaat is een pré.

Wat wij bieden

Naast een leuke baan is salaris natuurlijk ook niet onbelangrijk! Dit is afhankelijk van kennis- en ervaring en de functie. Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding, vakantiegeld en verlofdagen. Bij goed functioneren betreft het vast werk.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij jou in de regio? Neem dat contact op met jbouwman@startpeople.nl en hopelijk streken wij elkaar dan snel!