Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Persoonlijk Woonbegeleider

Werkgever:Start People
Plaats:Weert

De woonbegeleider is verantwoordelijk voor de opvang en de begeleiding van de bewoners gedurende het verblijf op de locatie. Je draagt bij aan een veilig en leefbaar woonklimaat en creƫert in samenwerking met de collega's van de locatie een centrum waarin bewoners gestimuleerd worden zelf verantwoordelijkheid te nemen en actief bij te dragen aan de leefbaarheid op de locatie binnen de kaders van de organisatie en methodes.

Arbeidsvoorwaarden

Een afwisselende functie waar je samen werkt met anderen aan een gezamelijk doel, een doel die er toe doet en daar ben je jezelf iedere werkdag weer van bewust. Een uitdagende baan met veel eigen verantwoordelijkheid in een bijzondere werkomgeving waar geen enkele dag hetzelfde is. Parttime en onbepaalde tijd contract.

Vaardigheden

  • Een MBO diploma SPW niveau 4
  • Kennis van de sociale kaart
  • Kennis van 6 domeinen methodiek
  • Kennis van gesprekstechnieken en -methodieken en interculturele communicatie
  • Omgeving Weert

Scholing:MBO

Over de werkgever

Start People Medi Interim is een specialistische uitzendorganisatie binnen de zorg- en welzijnssector. Een team van Intercedenten is verantwoordelijk voor de bemiddeling van kandidaten in de zorg-en welzijnbranche.
Het invullen van een vacature binnen het segment zorg en welzijn is maatwerk en vraagt om expertise. De kernactiviteit van Start People Medi Interim is het bemiddelen en plaatsen van door ons zorgvuldig geselecteerde kandidaten.

Uren per week:36

Contract:tijdelijk