Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Basisarts Parttime

Werkgever:Start People
Plaats:Weert
Beknopte omschrijving
U bent afgestudeerd als basisarts en weet nog niet precies welke richting u op wilt. Óf u zou op termijn graag in opleiding gaan tot bijvoorbeeld huisarts of specialist ouderengeneeskunde en voor deze specialisatie relevante ervaring op willen doen b

Beschrijving


U bent afgestudeerd als basisarts en weet nog niet precies welke richting u op wilt. Óf u zou op termijn graag in opleiding gaan tot bijvoorbeeld huisarts of specialist ouderengeneeskunde en voor deze specialisatie relevante ervaring op willen doen binnen de sociale geneeskunde (parttime/fulltime). Door middel van een loopbaangesprek kijken wij samen met u naar de best passende functies en naar de reële mogelijkheden in de huidige en toekomstige arbeidsmarkt. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij een weldoordachte koppeling maken met één of meerdere van onze klanten, passend bij uw loopbaan.


Wij bieden zowel vaste (onbepaalde tijd) als tijdelijke mogelijkheden (bepaalde tijd) aan in diverse vakgebieden. Hierbij kunt u denken aan de ouderenzorg, psychiatrie, jeugdgezondheidszorg, gehandicaptenzorg, verslavingszorg, verzekerings- en bedrijfsgeneeskunde en medisch adviseur in het Sociaal Domein.

Functie-eisen


  • U bent basisarts, of studeert bijna af als basisarts.

  • Of u bent al een aantal jaren werkzaam in de klinische sector of in een ander specialisme en wilt graag een carrière switch maken.

  • U bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.

Wat wij bieden

Een persoonlijk loopbaangesprek assisteert u met het verder vormgeven van uw carrière als arts.

Onze dienstverlening omvat detachering & werving en selectie.

Bent u ZZP'er? Ook dan helpen wij u graag aan een passende opdracht. Wij verzorgen de acquisitie en alle backoffice faciliteiten.


Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende kennismaking?


Voor de regio Noord Brabant en Limburg en nIjmegen kunt u contact opnemen met onze Senior Consultant Leon Rutjes, lrutjes@startpeople.nl of 06-18201432