Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Monteur Hoogwerker

Werkgever:SPIE
Plaats:Weert

Voor onze afdeling SPIE Infratechniek zijn wij op zoek naar Monteurs.

Wat ga je doen

Als Hoogwerker Monteur werk je met name in de buitenlucht aan het installeren, renoveren, herstellen en moderniseren van openbare verlichting. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van lichtmasten en armaturen. Je zorgt incidenteel voor het lokaliseren en repareren van kabels. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het aan jou toegewezen rayon. Jouw werkregio zal Limburg betreffen. Het deelnemen aan een 24 uurs consignatieregeling maakt tevens deel uit van deze functie.

Jouw profiel

Voor deze functie komen we graag in contact met kandidaten die in het bezit zijn van een afgeronde MBO opleiding niveau 2, richting Elektrotechniek. Verder ben je in het bezit van een VCA- en BEI-certificaat (pré) én een geldig rijbewijs (B). Kennis van de geldende veiligheidsnormen vinden wij erg belangrijk. Als persoon ben je flexibel en collegiaal ingesteld, en altijd bereid om ergens bij te springen.

SPIE biedt jou

SPIE is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 38 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans is te houden.

Solliciteren

Druk op de sollicitatieknop, vul je gegevens in en laat je CV achter. We laten zo spoedig mogelijk horen of je uitgenodigd wordt voor een gesprek. Voor vragen vooraf kun je contact opnemen met HR Zuid-Oost via +31 88 119 2315 of Hr.zuidoost.nl@spie.com.