Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Gasteriemedewerker zorgafdelingen (9 uur per week)

Werkgever:Sevagram
Plaats:Heerlen

Jij bent een teamwerker, gedreven en enthousiast. Jij bent in staat om van de maaltijdmomenten van onze cliënten een mooie beleving te maken. Herken jij jezelf hierin? Maak dan van deze vacature je nieuwe uitdaging!

Sevagram is voor Plataan op zoek naar nieuwe collega’s met passie voor ouderenzorg. Wij zoeken:

Gasteriemedewerker zorgafdelingen

Werken voor mensen die onze aandacht, hulp en zorg nodig hebben. Jij houdt ervan. Dan is het de hoogste tijd elkaar te leren kennen!

Wat je doet

Werken als gasteriemedewerker op de zorgafdelingen betekent leuk en afwisselend werk in een plezierige, informele omgeving waar gastvrijheid op de eerste plaats komt en waar iedereen zijn verantwoordelijkheden kent. Als geboren gasteriemedewerker haal je alles uit de kast om onze cliënten het gevoel te geven dat ze van harte welkom zijn. Dat doe je niet alleen met woorden; je straalt het tevens uit. Werken met bezieling, noemen we dat bij Sevagram. Onze cliënten komen in alle gevallen op de eerste plaats.

Dit ben jij

Als gasteriemedewerker heb je een vriendelijke uitstraling, hebt en beschikt over de nodige sociale vaardigheden en tact. Je doet je best om op een ontspannen manier aan de weet te komen wat iemand graag eet (en wat liever niet) en hoe en op welke tijdstippen een cliënt zijn eten graag geserveerd wilt hebben.

Dit breng je mee

 • Stevige basiskennis op Vmbo-niveau;
 • Opleiding consumptieve technieken (vakkenpakket warenkennis, menuleer, kennis van apparatuur, basisvaardigheden praktijk en theorie keuken);
 • Wij vinden het geweldig als je beschikt over enige horeca ervaring, maar een absolute voorwaarde is dat niet;
 • Je weet wat HACCP-richtlijnen zijn en hoe je daarmee om moet gaan;
 • Je bent gastvrij en hebt een zelfstandige werkhouding;
 • Bereidheid tot werken in alle voorkomende diensten;
 • Kun je tenslotte de verplichte VOG overleggen? Lees dan snel ons aanbod!

Waar kom je te werken

Klik hier voor uitgebreide informatie, een virtuele rondleiding en een foto-impressie van geriatrisch revalidatiecentrum Plataan.

Wat kunnen wij jou bieden

 • Een fijne werkplek, ruimte voor innovatieve ideeën en persoonlijke ontwikkeling;
 • Parttime dienstverband van 9 uur per week, voor de duur van 7 maanden;
 • Salaris conform FWG 25, cao VVT (maximaal €2397 op basis van 36 uur);
 • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een WGA-hiaatverzekering en een ruime regeling meerkeuze arbeidsvoorwaarden;
 • Vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog vele andere secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen.

Aan de slag bij Sevagram

Zet jij je graag in voor ouderen en wil je hen een mooie dag bezorgen? Dan zit je bij Sevagram goed! Sevagram is een innovatieve en betrokken zorgorganisatie die mensen helpt de kwaliteit van hun leven te vergroten. Creëren van een thuisgevoel, leveren van mensgerichte zorg en altijd een paar stappen vooruit. Kijk jij graag verder dan de gebruikelijke kaders en word jij vrolijk van onze creatieve manier van zorg verlenen? Dan worden wij vrolijk van jou!

Ja, ik wil deze baan!

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet.

Eerst nog wat vragen? Dan staan wij je graag te woord!