Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Orderpicker 2 ploegen

Werkgever:Randstad
Plaats:Weert

Heb je ervaring met orderpicken? Ben je op zoek naar een 2-ploegen functie in een informeel bedrijf? Lees dan snel verder!

VACATURE ORDERPICKER | FULLTIME | 2 - PLOEGEN | LANGE PERIODE | OMGEVING WEERT

HET BEDRIJF
Je komt te werken in een bedrijf in de bevestigingsmaterialen. Ze zijn goed in het maken van speciale componenten die ze op maat laten leveren. Verder is het een bedrijf met een echte werkersmentaliteit, welke ook zeker wordt gewaardeerd. Met je afdeling en met het bedrijf worden regelmatig leuke uitjes georganiseerd vanuit de personeelsvereniging zoals een BBQ en een kerstborrel! Ook is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

DE FUNCTIE: ORDERPICKER
Als operator inpak maak je deel uit van een team van ongeveer 20 collega's. Je bent hierbij verantwoordelijk om met de heftruck de juiste producten te picken. Deze sorteer je en maak je verzendklaar.

Je start in de dagdienst van 08.00uur tot 17.00uur. Als je goed bent ingewerkt, ga je in de 2 ploegendienst werken. Je werkt dan van 06.00uur tot 14.30uur en van 14.00uur tot 22.30uur..


WANNEER BEN JIJ DE IDEALE KANDIDAAT?
Om deze functie goed uit te voeren, is belangrijk dat je ervaring hebt met orderpicken. Bij voorkeur heb je een heftruckcertificaat. Mocht je deze nog niet hebben, is er een mogelijkheid om deze alsnog te behalen.


WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?
Je ontvangt een salaris op basis van kennis en ervaring. Bij goed functioneren is dit een functie voor de langere periode.

INTERESSE?
Spreekt de bovenstaande informatie je aan en herken jij je in het bovenstaande profiel? Reageer dan via de sollicitatiebutton. Vragen? Dan kun je Ilse Houben bellen, WhatsAppen of e-mailen via +31 6 22246953 of ilse.houben@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Vaardigheden

Scholing:VMBO / MBO-1

Uren per week:39

Contract:tijdelijk