Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Meewerkend voorman

Werkgever:Randstad
Plaats:Weert

Heb je affiniteit met techniek en zie jij het als een uitdaging om 7 productie- en magazijnmedewerkers aan te sturen en ook mee te werken? Én wil je direct een half jaar contract krijgen bij het bedrijf met 40 vakantiedagen? Lees dan snel verder!

VACATURE MEEWERKEND VOORMAN | WEERT | FULLTIME | DAGDIENST | DIRECT 6 MAANDEN CONTRACT BIJ BEDRIJF

DE FUNCTIE
Per 1 januari heeft de huidige meewerkend voorman binnen het bedrijf een andere baan en daarom zijn ze nu op zoek naar een vervanger. Jij bent binnen deze functie verantwoordelijk voor het leidinggeven aan een team van in totaal 7 magazijn- en productiemedewerkers. In overleg met de bedrijfsleider maak je de planning en stuur je eventueel bij waar nodig. Jij ziet het dan ook als een uitdaging om processen te verbeteren en het team verder te ontwikkelen om de afdeling naar een hoger niveau te tillen.
Je bent 80% van de tijd bezig met operationele taken in de productie en 20% van de tijd met de planning en andere administratieve taken. In de loop van de tijd wordt je takenpakket steeds verder uitgebreid.
Het is een functie in de dagdienst. Op reguliere dagen werk je van 07.00uur en 15.30uur met een lunchpauze van 30 minuten. Op drukke dagen wordt er wel van je verwacht om flexibel te zijn.

WANNEER BEN JIJ DE IDEALE KANDIDAAT?
Je hebt MBO werk- en denkniveau (bijv. MTS) en hebt affiniteit met techniek. Daarnaast heb je een echte hands on mentaliteit en kun je snel schakelen. Het is mooi meegenomen als je ervaring heb in het aansturen van medewerkers. Mocht je toe zijn aan een nieuwe stap en de ambitie te hebben door te groeien, nodigen wij je ook zeker uit om te solliciteren. Enige kennis van Excel is gewenst. Het is een pré als je ervaring hebt in de houtbewerking.


WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?
Je maakt deel uit van een informeel familiebedrijf met korte lijnen waar betrokkenheid, loyaliteit, betrokkenheid en communicatie voor de medewerkers centraal straat. Er is veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Ook worden er meerdere personeelsactiviteiten georganiseerd. Je krijgt direct een halfjaarcontract bij het bedrijf met een salaris tussen de €2.800,- en €3.000,- bruto per maand. In overleg is een hoger salaris ook mogelijk. Vanaf 10 km enkele reis kom je in aanmerking voor een reiskostenvergoeding én je krijgt 40,5 vakantiedagen per jaar!

INTERESSE?
Ben jij de enthousiaste kandidaat die wij zoeken? Reageer dan via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen? Bel, app of e-mail naar Ilse Houben op +31 495 462 000 , +31 6 22246953 of ilse.houben@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Vaardigheden

Scholing:MBO

Uren per week:40

Contract:vast