Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Marketingmedewerker

Werkgever:Randstad
Plaats:Weert

Ben jij een echte SEA specialist en ben je analytisch erg sterk? Ben jij een echte aanpakker en ben je op je best in een informele werksfeer? Én wil je direct een contract bij het bedrijf waar je 40,5 vakantiedagen krijgt?! Lees dan snel verder!

SEA SPECIALIST / DATA ANALIST | WEERT | FULLTIME | DIRECT OP CONTRACT

DE FUNCTIE
Als SEA specialist / data analist maak je deel uit van een team van in totaal 3 medewerkers. Je werkt nauw samen met de marketingmanager en de eventcoördinator. Jij bent binnen deze afdeling verantwoordelijk voor de uitvoering en strategie van SEA activiteiten. Binnen de organisatie ga je Data Analytics nog beter ontwikkelen en uitdagen.
Het beheren en optimaliseren van campagnes in Google Ads, het meten van de web statistieken en het analyseren van online marketing acties (affiliaties, organisch, display, SEA) maken ook een onderdeel uit van je takenpakket. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het opzetten, onderhouden en optimaliseren van Bing, Facebook en Google.
Voor de diverse platvormen beheer en ontwikkel je dashboards en maak je rapportages voor je collega's. Op basis van jouw analyses geef je (verbeter)voorstellen die gericht zijn op de optimalisatie van conversie. Jij krijgt energie door jouw kennis te delen binnen de organisatie. Alle online activiteiten hebben namelijk als doel om het product te verkopen! Conversie, leads en traffic klinken jou dan ook als muziek in de oren.

DE IDEALE KANDIDAAT
Je hebt een afgeronde Bachelor en/of Master als Marketing Intelligence/Research, Econometrie (of vergelijkbaar). Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als SEA specialist / Data analist en hebt een goede beheersing van Google Analytics en Google Ads. Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en werkt accuraat. Beslissingen worden namelijk genomen op basis van jouw bevindingen.
Daarnaast beheers je de Nederlandse taal goed in woord en geschrift en is het mooi meegenomen als je ook de Duitse taal beheerst.

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?
Je maakt deel uit van een informeel familiebedrijf met korte lijnen waar betrokkenheid, loyaliteit, betrokkenheid en communicatie voor de medewerkers centraal straat. Er is veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Ook worden er meerdere personeelsactiviteiten georganiseerd. Je krijgt direct een contract bij het bedrijf. Salaris is op basis van kennis en ervaring. Vanaf 10 km enkele reis kom je in aanmerking voor een reiskostenvergoeding. Je krijgt 40,5 vakantiedagen per jaar!


INTERESSE?
Ben jij de enthousiaste kandidaat die wij zoeken? Reageer dan via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen? Bel, app of e-mail naar Mythe Schols op +31 495 462 000 , +31 6 53886724 of myrthe.schols@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Vaardigheden

Scholing:HBO / bachelor

Uren per week:40

Contract:vast