Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Magazijnmedewerker

Werkgever:Randstad
Plaats:Weert

MAGAZIJNMEDEWERKER | PER DIRECT | DAGDIENST | 40 UUR | WEERT | TIJDELIJKE KLUS - ENKELE MAANDEN

Ben je 21 januari beschikbaar en vind je het leuk om magazijnwerkzaamheden uit te voeren? We zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste magazijnmedewerker voor een productie- en logistiek bedrijf in Weert.

DE FUNCTIE
Je komt te werken in het magazijn waarbij je allround magazijnwerkzaamheden gaat uitvoeren. Denk hierbij onder andere aan orderpicken met behulp van lijsten, labelen, stickeren en het controleren van goederen. Je werkt van maandag t/m vrijdag van 08.00uur tot 17.00uur. Let op! Gezien de drukte kan het zo zijn dat je tijdelijk in een 2 ploegen rooster gaat werken, deze wordt ingedeeld van 07.00 - 19.00 uur.

PROFIEL & BEDRIJF
Je bent vanaf halverwege januari fulltime beschikbaar voor enkele maanden.Daarbij is het geen vereiste om al ervaring te hebben in een magazijn, maar een goede motivatie uiteraard wel! Je zult aan de slag gaan bij een bedrijf waar de lijnen kort zijn, je vrijheid krijgt met het indelen van je pauze (bijvoorbeeld tussen de middag thuis je lunch eten) en is het een gezellig team om met te werken!

Ben je enthousiast na het lezen van de vacature en denk je dat deze baan jou op het lijf geschreven is? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie. Solliciteren kan via de blauwe 'solliciteer" knop. Vragen? Neem dan contact op met Myrthe via myrthe.schols@nl.randstad.com of bel, SMS of WhatsApp naar +31 6 53886724.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Vaardigheden

Scholing:MBO

Uren per week:40

Contract:tijdelijk