Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Junior Verkoopadviseur

Werkgever:Janssen Kerres
Plaats:Weert

Junior Verkoopadviseur Weert

Vacature: Junior verkoopadviseur (M/V)

Heb jij een passie voor auto’s en mensen en ben je commercieel ingesteld? Sta je aan het begin van je loopbaan en wil je alle kneepjes van het vak als verkoopadviseur leren? Lees snel verder want dan zoeken wij jou!

Wat houdt je functie in?
In deze afwisselende functie ben je bezig met de verkoop van personen- en bedrijfsauto’s aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Uiteraard horen hier ook accessoires en het aanbieden van financiële producten en diensten bij. Je bent bezig met het gehele van proces van verkoop tot en met aflevering. Daarnaast ben je proactief met het benaderen van nieuwe klanten in de markt en het beheren van je huidige klanten. Kortom; je faciliteert in de mobiliteitsbehoefte voor de particuliere klant en het bedrijfsleven.

Wie zoeken we?
Wij zoeken een gedreven persoon met de volgende kwalificaties:

  • Je hebt een afgeronde opleiding MBO niveau 4;
  • Je bent commercieel en wilt hier nog verder in groeien;
  • Je bent leergierig en bereid om te investeren in jouw toekomst;
  • Je bent klantgericht; het verlenen van optimale service is voor jou vanzelfsprekend;
  • Je bent gretig en wilt graag orders scoren;
  • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigen;
  • Je kunt goed omgaan met computers en internet;
  • Je bent in het bezit van een B-rijbewijs.

Wat kun je van ons verwachten?
Wij bieden je een functie waarbij je de kneepjes van het vak als verkoopadviseur kunt leren. Je krijgt een interne opleiding en gaat daarnaast direct in de praktijk aan de slag. Jouw toekomst bepaal je zelf! Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week. De standplaats is Weert. Bij goed functioneren, kan een auto van de zaak tot de mogelijkheden behoren. Daarnaast heb je een uitdagende baan bij een dealerbedrijf dat in de top 15 van Nederland staat. Je werkt met vooraanstaande automerken met een rijke historie en een divers modellengamma. We bieden je mogelijkheden om door te groeien en opleidingen te volgen. Wij hebben een prettige en collegiale werkomgeving waarin meedenken wordt gewaardeerd. Ook zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals personeelskortingen, collectieve zorgverzekeringen en nog veel meer.

Ja, ik wil een baan bij Janssen Kerres!
Herken jij jezelf in deze omschrijving en zie jij deze veelzijdige, uitdagende baan wel zitten? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren. Stuur jouw sollicitatiebrief voorzien van CV naar vacature@janssenkerres.nl. Wil je ons direct spreken of wil je meer informatie? Neem dan contact op met afdeling Personeelszaken via telefoonnummer: +31 85 021 5566 . Wij staan je graag te woord.

Sollicitatieprocedure
Super leuk dat je gesolliciteerd hebt! Wij zullen jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en nemen contact met je op. Hierna kan een eerste gesprek volgen, zodat we je leren kennen. We geven je daarna een Tour du Janssen Kerres, zodat je de werkplek ziet, collega’s ontmoet en onze koffie kunt beoordelen. Ben jij onze ideale collega? Dan doen we je een aanbod dat je niet kunt weigeren. Succes!

Bedrijfsprofiel Janssen Kerres Automotive
In juli 2014 is Autobedrijf Kerres gefuseerd met Autobedrijf J. Janssen. Door de fusie is een verzorgingsgebied ontstaan dat strekt van Zuid-Limburg t/m Oost-Brabant. Janssen Kerres Automotive heeft 375 medewerkers en 15 sales- en servicelocaties verdeeld over de merken Renault, Dacia, Nissan, Kia, Citroën en Peugeot.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.