Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Field Service Engineer Medical/Laboratory

Werkgever:Dräger
Plaats:Weert

Field Service Engineer Medical/Laboratory WTB/Mechatronica | diverse regio’s in Nederland | 40 uur Werk jij momenteel als Servicetechnicus? Gaat jouw techniek-hart sneller kloppen van gassen, elektra en data? Ga jij voor kwaliteit in je werk? Dan komen wij graag in contact met jou. In de regio’s Amsterdam en Weert is plek voor een Field Service Engineer.

Wie

Een verantwoordelijke en nauwkeurige Field Service Engineer die zelf zijn planning maakt en afstemt met klanten en zelfstandig kwalitatief hoogwaardig werk uitvoert.

Wat

Preventief en correctief onderhouden van gasdistributiesystemen in ziekenhuizen, laboratoria en industrie. Onderhouden van onderzoekslampen, pendels en zuilen in ziekenhuizen en waar nodig storingen oplossen.

Waarom

Je krijgt verantwoordelijkheid over de klanten in jouw werkgebied, een gedegen inwerktraject om dit specialistische werk uit te kunnen voeren, opleidingsmogelijkheden en een uitstekend salaris.

Waar

Bij Dräger werk je in de omgeving waar je woont. Wij hebben mogelijkheden voor de regio’s Amsterdam/Noord Holland en Weert.

Dit ga je doen

Een baan waarbij je de hele dag op kantoor zit is niets voor jou. Jij stapt ’s ochtends veel liever in je bedrijfsauto om naar klanten toe te gaan. Als Field Service Engineer ga je namelijk onderzoekslampen, pendels, zuilen en gasdistributiesystemen onderhouden. Waar nodig voer je modificaties uit, geef je instructies aan de klant, analyseer je storingen en los je deze op. Je bent ook verantwoordelijk voor het vrijgeven van de apparatuur. Hierbij werk je volgens een proefkaart. Onze apparatuur wordt o.a. gebruikt in laboratoria, chemische industrie en ziekenhuizen. Tijdens je werk heb je de vrijheid om zelf je planning te maken en je bezoek af te stemmen met de klant. Natuurlijk maken we wel resultaatafspraken met elkaar. Het is daarnaast belangrijk dat je je administratie wekelijks goed bijhoudt en je eigen materiaalvoorraad beheert. Ongeveer één keer per zes weken heb je storingsdienst. Eén keer per drie maanden wordt er een programma dag georganiseerd. Op deze dag krijg je informatie over zaken die in de organisatie spelen, uitleg over nieuwe producten en diverse regelgeving. Naast de programmadagen zijn er ook een aantal techniekdagen, waar je wordt getraind in de kennis van nieuwe producten en systemen.

Het team

Je werkt zelfstandig in een team van twaalf betrokken Service Engineers en een Team Leader. Je hebt regelmatig contact met je collega’s via telefoon en e-mail. Waar nodig ondersteun je elkaar bij de uitvoering van de werkzaamheden. In het team heerst veel saamhorigheid en toewijding.

Ons aanbod

 • Een uitstekend salaris met een maximum van € 3.300,- bruto per maand (op basis van een 40-urige werkweek en afhankelijk van jouw werkervaring, leeftijd en opleiding).
 • Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband.
 • Resultaatafhankelijke winstdeling.
 • Er wordt een bedrijfsauto, laptop en smartphone ter beschikking gesteld.
 • Onkosten- en telefoonkostenvergoeding.
 • Een goede pensioenregeling waarvan wij (conform de CAO in de Metalektro) de helft als werkgeverspremie bijdragen.
 • 40 Vrije dagen (waarvan 13 atv-dagen) op fulltime basis.
 • Een aantrekkelijke collectieve zorgverzekering.
 • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.

 

Om als Field Service Engineer bij ons aan de slag te gaan

 • Heb je een mbo-diploma op het gebied van Werktuigbouwkunde of Mechatronica (niveau 3 of 4) op zak.
 • Heb je minimaal drie jaar werkervaring als Servicemonteur in een buitendienstfunctie (bij voorkeur in een ziekenhuis of laboratorium).
 • Communiceer je gemakkelijk en kun je schakelen op verschillende niveaus.
 • Ben je goed in staat je eigen werk te plannen en organiseren.
 • Ben je in het bezit van een rijbewijs B.
 • Woon je in de omgeving van Amsterdam of Weert.

 

De organisatie

Dräger is een bedrijf dat internationaal voorop loopt op het gebied van medische en veiligheidstechnologie. Het bedrijf levert sinds 1889 producten voor het beschermen, ondersteunen en redden van levens. Dräger biedt oplossingen voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, brandweer, chemische industrie, scheepsvaart en offshore.

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Angelique Oppelaar (Recruiter). Je kunt haar bereiken via e-mail: angelique.oppelaar@draeger.com of op telefoonnummer 079 - 344 47 70.

Solliciteren

Wil jij bij Dräger aan de slag? Stuur dan je motivatiebrief en CV via de ‘Solliciteer’- button naar ons toe. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.