Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Medewerker helpdesk

Werkgever:BZTRS Agency
Plaats:Weert

Als medewerker helpdesk maak je deel uit van ons team Consultancy & Support. In dit team zijn onze consultants die klanten begeleiden bij het in gebruik nemen van de verschillende (software) oplossingen, samengebracht met de collega’s die onze klanten na de implementatie helpen met hun dagelijkse vragen en uitdagingen.

Je ondersteunt klanten in de 1e lijn bij het gebruik van onze oplossingen voor winkelautomatisering (RetailVista en BlueRetail), Product Informatie Management (Beeyond), Enterprise Applicatie Integratie (Dovetail), Business Intelligence (Qlik) en eCommerce (Shopware), maar ook bij het gebruik van hardware. Je analyseert en registreert de vragen en lost direct op als het kan, of verwijst door naar 2e of 3e lijn ondersteuning.

Onze helpdesk is het dagelijkse vertrouwde aanspreekpunt waar onze klanten al ruim 25 jaar professioneel worden geholpen met kleine functionele vragen en soms wat grotere uitdagingen in het geval van storingen. Wij helpen onze klanten tijdens kantoortijden maar zeker ook daarna met bedrijfskritische storingen.

JOUW PROFIEL

Je bent een vriendelijk, dienstbaar, klantgericht en communicatief vaardig persoon die ervan geniet om anderen te helpen. Je bent geduldig en zorgvuldig in het contact met onze klant. Je bent leergierig en gedreven om een oplossing aan te bieden. Ook als je zelf de oplossing niet kan bieden, neem je verantwoordelijkheid en eigenaarschap voor het klantcontact. Je lost meldingen adequaat en naar tevredenheid op.

FUNCTIE-EISEN

 • MBO+ / HBO werk- en denkniveau
 • Kennis van en ervaring met genoemde oplossingen is een pré
 • Kennis van administratieve processen in retail (on- en offline)
 • Minimaal 1 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Je bent stressbestendig en minimaal 4 dagen in de week beschikbaar

HET AANBOD

 • Marktconform salaris met groeipotentie
 • Reiskostenvergoeding
 • Algemene en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. (externe) opleidingen
 • Informele en creatieve werkomgeving in een jong team met serieuze ambitie die (heel veel) plezier hebben in wat ze doen
 • Standplaats Weert met af en toe een uitstapje naar kantoor Eindhoven en klanten
 • Professionele secundaire arbeidsvoorwaarden en uiteraard “gereedschap” van de zaak

OVER BZTRS AGENCY

Wij hebben onze nieuwe werkplekken in Eindhoven gevonden in het voormalig kantoor van het Philips Glas laboratorium op Strijp-T en hebben een prachtig uitzicht over de stad. Station Strijp-S ligt op wandelafstand.

In Weert hebben we een fraai modern kantoor, net voor de stadse brug op kantorenpark “Centrum-Noord”.

Een kleine 50 collega’s werken samen aan mooie projecten gerelateerd aan “Retail Innovations”. Voor onze klanten is iedere verandering, klein of groot, een innovatie die hen helpt om hun ambities te verwezenlijken.

Onze 7 teams vergelijken we met “Beaufort” (windkracht). Wil onze klant een beetje wind in de rug dan lukt dat met een van de teams. Als ze flinke stappen voorwaarts willen maken met orkaankracht in de rug, dan schakelen we onze collega teams bij.

Van het bouwen van high performance webshops tot het automatiseren van de winkelvloer, van het bouwen van een KPI dashboard tot het bedenken van een nieuw klantenkaart concept. En van het boozten van online sales tot het implementeren van een PIM systeem.

Klanten waar we trots op zijn. Pet’s Place, Boerenbond, bijStox, Zeeman, Bike Totaal, MyMicro Group, In3, Primera, de Badenman, Agradi, Lamp en Licht, en vele anderen.

SOLLICITEREN?

 

Aarzel dan niet en stuur jouw sollicitatie, voorzien van een up-to-date CV met motivatie naar Erik Greefhorst via info@bztrs.nl . Wil je eerst meer weten, laat het dan even weten.