Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Administratief medewerker

Werkgever:Adecco
Plaats:Weert

Ben jij iemand die graag in contact staat met technici en of monteurs en wil je deze collega's ondersteuning bieden op administratief gebied? Dan is deze baan een mooie uitdaging. Jouw takenpakket zal met name gericht zijn op het verwerken van facturen en montage boekingen, autobeheer en de projectadministratie bijwerken. Wil jij deze binnendienst rol op je nemen? Reageer dan snel dan kun je wellicht dit jaar nog starten!

Vaardigheden

Heb je interesse om in een groot technisch bedrijf op de binnendienst aan de slag te gaan? En ben je 32 uur inzetbaar? Dan is dit een mooie kans om per direct aan de slag te gaan!

Wat bieden wij?

Naast een zeer aantrekkelijk salaris betaalt onze opdrachtgever ook jouw reiskosten.

Waarom werken via Adecco? Naast je salaris dat wekelijks betaald wordt, ontvang je 8% vakantietoeslag en 25 verlofdagen (op fulltime basis). Wij werken samen met jou aan je persoonlijke ontwikkeling. Zo heb jij gedurende je contract toegang tot GoodHabitz, een online platform met diverse trainingen en cursussen. Je krijgt wekelijks betaald en kan gebruik maken van een collectieve zorgverzekering. Na 26 gewerkte weken ga je bij ons deelnemen aan de pensioenregeling.

Wat bieden wij?

Als administratief medewerker bieden wij een baan voor 32 uur. Het uurloon zal liggen tussen € 12.50 en € 13.08 bruto per uur. Reiskosten worden vergoed!

Naast je salaris dat wekelijks betaald wordt, ontvang je 8% vakantietoeslag en 25 verlofdagen (op fulltime basis). Wij werken samen met jou aan je persoonlijke ontwikkeling. Zo heb jij gedurende je contract toegang tot Adecco Academy, een online platform met diverse trainingen en cursussen. Je krijgt wekelijks betaald en kan gebruik maken van een collectieve zorgverzekering.

Is je interesse gewekt? Reageer vandaag nog door op de sollicitatiebutton te klikken. Eerst meer info? Bel dan met ons via telefoonnummer +31 475 390 360 of stuur een e-mail naar regioroermond@adecco.nl

Scholing:MBO

Over de werkgever

Technisch gespecialiseerd bedrijf

Uren per week:40

Contract:tijdelijk